Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Στο σκαμνί πατέρας και γιος με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο σκαμνί πατέρας και γιος με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων!

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν στις 4 Φεβρουαρίου ένας 52χρονος μαζί με τον 27χρονο γιο του, που κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα από κοινού. Η ανατριχιαστική υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ το Μάιο του 2009 που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, καθώς μαζί με πατέρα και γιο  έμεναν στην περιοχή της Λάρδου στη Ρόδο και δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας -τότε- 8 και 11 ετών!

Έλεγχος για τις συνθήκες διαβίωσης

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στις αρχές Μαΐου, όταν έγινε καταγγελία από άγνωστο σε εθελοντικό οργανισμό, σύμφωνα με την οποία η διαβίωση δύο ανήλικων κοριτσιών στο σπίτι των δυο κατηγορούμενων ήταν άθλια. Έτσι στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα “δημοκρατική”, υποβλήθηκε αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου που παρήγγειλε σε κοινωνική λειτουργό έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η οικογένεια και ανατρέφονταν τα ανήλικα κορίτσια.

Η κοινωνική λειτουργός υπέβαλε αρμοδίως την έκθεσή της η οποία βασιζόταν σε φήμες και σε πιθανολογήσεις, όπως η ίδια ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι τα όσα «διαπιστώνει» και «πιθανολογεί» δεν προέρχονται από έρευνα στην οικία, την οποία ουδέποτε επισκέφθηκε.

Έδειχνε σημάδια κόπωσης

Όπως ανέφερε, έμαθε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι, εκτός από το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους, κατοικούσαν ο αδελφός του 52χρονου και η σύντροφός του και στο ισόγειο τα πεθερικά. Αφού τόνιζε ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια ήταν επιμελή στο σχολείο, επισήμαινε ότι η μεγαλύτερη κόρη (11 χρόνων) έδειχνε σημάδια κόπωσης και τελευταία κοιμόταν στο θρανίο του σχολείου.

Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, στις 14 Μαΐου έγινε έρευνα στο σπίτι, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και υπολογιστές αλλά και δέκα φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό, 222 cd και 30 ψηφιακοί δίσκοι, επίσης με πορνογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονται ανήλικες! Ακόμη, βρέθηκε και μαγνητοσκοπημένο υλικό στο οποίο απεικονίζεται μια ηλικιωμένη γυναίκα σε άσεμνες πόζες!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ