Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Πλιώτας προς εισαγγελείς: «Θα είμαι αρωγός και δίπλα  σας»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βασίλης Πλιώτας προς εισαγγελείς: «Θα είμαι αρωγός και δίπλα  σας»

Επιστολή προς τους συναδέλφους του  με την οποία τους καλεί να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο που το κάνουν έως τώρα το δύσκολο έργο τους, απέστειλε ο νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Αναγνωρίζοντας ότι  λειτουργούν πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, τους επισημαίνει ότι πρέπει να μεταχειρίζονται  τους διαδίκους και τους πολίτες  με ευπρέπεια, αμερόληπτα, ψύχραιμα και με νηφάλια σκέψη.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Πλιώτα έχει ως εξής:

«Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για υγεία ατομική και των δικών σας ανθρώπων.

Δε χωράει αμφισβήτηση ότι υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, επιτελείται έργο δύσκολο, έργο σημαντικό, αναλώνοντας καθημερινά τις δυνάμεις σας στην υπηρεσία της δικαιοσύνης και για το καλό της κοινωνίας.

Επιβάλλεται να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, μεταχειριζόμενοι τους διαδίκους και τους πολίτες όπως προσήκει, με ευπρέπεια, αμερόληπτα, ψύχραιμα και με νηφάλια σκέψη, πάντα προσηλωμένη στην εκπλήρωση της αποστολής σας, για την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία των πολιτών και τη διαφύλαξη του  κύρους της δικαιοσύνης.

Σ’ αυτή την αποστολή σας θα είμαι αρωγός και δίπλα σας.»

Διαβάστε εδώ την επιστολή

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ