Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Απ. Δοξιάδης: Πρόκληση και προσφορά σε κακούργημα από τον Ερντογάν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απ. Δοξιάδης: Πρόκληση και προσφορά σε κακούργημα από τον Ερντογάν

«Το γεγονός ότι μια ξένη χώρα προκαλεί για την διάπραξη κακουργημάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας και παχυλό αντίτιμο, δεν ενοχλεί κανέναν στην ελληνική κυβέρνηση; Στο ελληνικό κράτος;», αναρωτιέται με ανάρτησή τους το facebook, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος έδωσε ένα τεράστιο αγώνα ώστε να μην εκδοθούν στην Τουρκία οι 8.

Μετά την επικήρυξη των αξιωματικών με 700.000 ευρώ ο καθένας, από την Τουρκία, ο συγγραφέας αναφέρει:

«Οι οκτώ τούρκοι αξιωματικοί βρίσκονται στην Ελλάδα απολύτως νόμιμα. Τα δυο ανώτατά μας δικαστήρια, ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχουν αποφανθεί ότι δεν υφίστανται λόγοι να εκδοθούν, και δικαιούνται πολιτικού ασύλου στη χώρα μας.

Άρα, η επικήρυξή τους από τον Ερντογάν αποτελεί εντελώς ξεκάθαρη περίπτωση του Άρθρου 186 του Ποινικού Κώδικα: Πρόκληση και Προσφορά για την τέλεση Εγκλήματος. Γιατί μόνο με εγκληματική πράξη, και μάλιστα κακουργηματική, μπορούν οι Οκτώ να φύγουν από την Ελλάδα.

Το γεγονός ότι μια ξένη χώρα προκαλεί για την διάπραξη κακουργημάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας και παχυλό αντίτιμο, δεν ενοχλεί κανέναν στην ελληνική κυβέρνηση; Στο ελληνικό κράτος;»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ