Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κωνσταντοπούλου: «Ο Υπουργός παρεμβαίνει στη έρευνα»!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωνσταντοπούλου: «Ο Υπουργός παρεμβαίνει στη έρευνα»!

Για παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή στη δικαστική έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, έκανε λόγο χθές η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως είπε την Τρίτη «κατελήφθη στον Άρειο Πάγο να επισκέπτεται κρυφά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πηγές του υπ. Δικαιοσύνης χαρακτήριζαν τις κατηγορίες «γελοιότητες»

Ήρθε χωρίς να ειδοποιηθεί κανείς καθώς η κάμερα της ΕΡΤ που υπήρχε ήταν για άλλο λόγο. Τελικά η κάμερα αποσύρθηκε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πρόκειται για εντεταλμένη παρασιώπηση μιας κυβερνητικής παρέμβασης που είναι εξόφθαλμη» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM».  «Βλέπω αυτές τις διαδικασίες παρεμβάσεων. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ήταν παρούσα στην αυτοψία και μετά συνάντησε τον υπουργό την ώρα που ελέγχεται από την κυβέρνηση» πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου. Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης χαρακτήριζαν όλα αυτά «γελοιότητες». Άλλες πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν πως πράγματι ο υπουργός πήγε στον Άρειο Πάγο αλλά για εντελώς διαφορετικό θέμα. Πάντως η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στο Μάτι  «για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο.

Ο ενδεχόμενος δόλος σημαίνει τη γνώση ότι από πράξεις και παραλείψεις ενδέχεται να υπάρχουν νεκροί και την αποδοχή αυτού του ενδεχομένου», όπως είπε. Μήνυση έχουν καταθέσει από την πρώτη στιγμή και συγγενείς των θυμάτων  δια του  πληρεξούσιου δικηγόρου τους Αντώνη Φούσσα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ