Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εξήντα Αυστριακοί δικαστικοί λειτουργοί συναντήθηκαν με τους Έλληνες δικηγόρους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξήντα Αυστριακοί δικαστικοί λειτουργοί συναντήθηκαν με τους Έλληνες δικηγόρους
Πληροφορίες και εμπειρίες αντάλλαξαν εξήντα Αυστριακοί δικαστικοί λειτουργοί με τους Έλληνες δικηγόρους. Η αντιπροσωπεία των εξήντα δικαστών, εισαγγελέων και παρέδρων επισκέφθηκαν  τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Βερβεσό και μέλη του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, την αυστριακή αντιπροσωπεία, μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Α., υποδέχθηκαν ο τέως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Α. κ. Θωμάς Καμενόπουλος και ο Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Ανδρέας Τσουρουφλής.

Σκοπός της επισκέψεως των αυστριακών νομικών ήταν η ενημέρωσή τους για το ελληνικό δικαϊικό σύστημα και την απονομή της Δικαιοσύνης στην χώρα μας, καθώς και για τον ρόλο των δικηγόρων σε αυτήν. Επίσης, οι Αυστριακοί δικαστικοί λειτουργοί θέλησαν να ενημερωθούν για ζητήματα όπως οι σχέσεις Δικαιοσύνης και πολιτικής, οι διαδικασίες εισαγωγής στις νομικές σχολές, στους δικηγορικούς συλλόγους και στο δικαστικό σώμα κ.ο.κ.

Οι αυστριακοί επιστήμονες ενημερώθηκαν διεξοδικά από την ως άνω αντιπροσωπεία του Συλλόγου για τα όλα τα θέματα, καθώς και για τις πάγιες θέσεις του ελληνικού δικηγορικού σώματος, αλλά και για τα προβλήματα στην λειτουργία του δικαστικού συστήματος στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ