Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ολόκληρη η “Δικαιοσύνη” δωρεάν με ένα… κλικ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ολόκληρη η “Δικαιοσύνη” δωρεάν με ένα… κλικ!

Σύνταγμα της Ελλάδος, Ποινικός Κώδικας, Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ,Αστικός Κώδικας, Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας, Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας.

Εάν οι δικηγόροι της χώρας ονειρεύονταν να έχουν όλα τα παραπάνω με το πάτημα ενός κουμπιού και μάλιστα στο κινητό τους, τότε το όνειρο έγινε πραγματικότητα μια και έχουν πλέον το δικό τους application για τα κινητά τους τηλέφωνα και μάλιστα δωρεάν!

Η παράταξη «Σύγχρονη Δικηγορία» που δραστηριοποιείτε στο δικηγορικό σύλλογος της Αθήνας επιμελήθηκε και πλέον είναι στο αέρα μία εφαρμογή για όλες τις συσκευές ANDROID και IPHONE.

Το σημαντικότερο είναι ότι το πρόγραμμα είναι δυναμικό κάτι που σημαίνει ότι θα ενημερώνετε αυτόματα και άμεσα με όλες τις νομοθετικές εξελίξεις.

Τα στελέχη της παράταξης Μιχάλης Καλαντζόπουλος – Γενικός Γραμματέας του ΔΣΑ και Άγγελος Βουράκης , μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία θέλοντας να καταδείξουν ότι με απλές και οικονομικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν εργαλεία τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα των δικηγόρων πιο εύκολη.

Το application είναι διαθέσιμο για iphone στο itunes και μπορείτε να πατήσετε παρακάτω για να το κατεβάσετε εύκολα και γρήγορα:

https://itunes.apple.com/us/app/βασικοί-κώδικες/id1417094194

και για android στο Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vasikoi_kodikes

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ