Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Σητεία: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στην Σητεία: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Μια γυναίκα 32 ετών βρέθηκε νεκρή στη Σητεία και τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε στραγγαλισμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr ο θάνατος της άτυχης κοπέλας εικάζεται ότι επήλθε μετά από έντονο καυγά που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο 36χρονος ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει.Η αστυνομία ωστόσο διερευνά υπό ποιες συνθήκες φτάσαμε σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα, και στο “φόντο” δύο παιδιά – το ένα μάλιστα ακόμη μωρό – τα οποία τώρα μένουν ορφανά από μητέρα και με τον πατέρα τους να αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι τα παιδιά είναι 18-19 μηνών το μεγάλο ενώ το μικρό μόλις έξι μηνών. Προσθέτουν ότι το ζευγάρι που ήταν σε διάσταση, είχε δώσει ραντεβού για να πάνε τα παιδιά στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας. Οι δύο τους μάλωσαν ενώ τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και πάνω στον καυγά, ο 36χρονος έπιασε την άτυχη γυναίκα από το λαιμό και την στραγγάλισε. Αμέσως μετά έφυγε και τα παιδιά έμειναν μόνα, ωσότου το γοερό τους κλάμα κινητοποίησε τους περίοικους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ