Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αν είναι δυνατόν! «Ξήλωσε» την πόρτα σπιτιού για να κάνει έξωση σε τρίτεκνη οικογένεια!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αν είναι δυνατόν! «Ξήλωσε» την πόρτα σπιτιού για να κάνει έξωση σε τρίτεκνη οικογένεια!

Μαύρα Χριστούγεννα έκανε μια τρίτεκνη οικογένεια στα Χανιά, που πριν από πέντε μέρες βρέθηκε στο δρόμο επειδή χρωστούσε κάποια ενοίκια. Το περιστατικό κατήγγειλε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χανίων Δημήτρης Βιριράκης.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος έγραψε, ο ιδιοκτήτης του οικήματος έφτασε στο σημείο να κατεδαφίσει την πόρτα του διαμερίσματος προκειμένου να βγάλει έξω τη μητέρα με τα τρία παιδιά της, ενώ πρόσθεσε πως θα έπρεπε να κινητοποιηθεί η Αστυνομία και να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης.

«Το είδαμε κι αυτό! Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στα Χανιά ξήλωσε χθες την εξώπορτα του διαμερίσματός του προκειμένου να εξώσει (βιαίως) την ενοικιάστρια, μια φτωχή γυναίκα με τρία παιδάκια, που του χρωστούσε νοίκια. Τέτοιες βίαιες πρακτικές και αυτοδικίες είναι τελείως καταδικαστέες, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων» έγραψε ο κ. Βιριράκης στο προφίλ του και προειδοποίησε πως μπορεί να επανέλθει με ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ