Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ασφαλιστικά μέτρα σε θαυμαστή από τη Μαίρη Συνατσάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ασφαλιστικά μέτρα σε θαυμαστή από τη Μαίρη Συνατσάκη

Στα 50 μέτρα απαγορεύεται να πλησιάζει ο επίμονος θαυμαστής της, την Μαίρη Συνατσάκη, που προσέφυγε για δεύτερη φορά μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής, στη Δικαιοσύνη εξαιτίας του φανατικού θαυμαστή, σύμφωνα με το «Έθνος». Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά της, ενώ, η δικηγόρος της έκανε λόγο στο ακροατήριο για “ζώσα απειλή”, ξεκαθαρίζοντας ότι η παρουσιάστρια ακολούθησε το νομικό δρόμο επειδή πλέον φοβάται και όχι για να προστατέψει την εικόνα της από τα όσα γράφει και κάνει σε βάρος της ο άνθρωπος που την “καταδιώκει”.

Κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, στην αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας εμφανίστηκε και ο πατέρας της Νίκος Συνατσάκης, ο οποίος εμφανώς αναστατωμένος συζητούσε πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας με την δικηγόρο τους κόρης του. “Παρά την συζήτηση και έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία απαγορεύθηκε οποιαδήποτε επικοινωνία και όχληση από τον αντίδικο σε βάρος της πελάτισσάς μου, εκείνος δεν το σεβάστηκε. Ο καθού έχει σοβαρή ψυχιατρική πάθηση και παρά την έκδοση της διαταγής όχλησε εκ νέου διαδικτυακά τη Μαίρη Συνατσάκη. Χρησιμοποίησε διαφορετικό διαδικτυακό προφίλ και της έστειλε μήνυμα, ζητώντας της να ακυρώσει τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει σε βάρος της”, ανέφερε κατά την έναρξη της συζήτησης, η δικηγόρος της παρουσιάστριας.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έκπληξη του συνηγόρου του θαυμαστή της Μαίρης Συνατσάκη, ο οποίος δεν ήταν σε γνώση του συγκερκιμένου περιστατικού και ζήτησε να δει το μήνυμα. Στη συνέχεια, προέβαλε τις αντιρρήσεις του σχετικά με τα οριζόμενα μέτρα της προσωρινής διαταγής, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές συναινεί στα υπόλοιπα. “Στην προσωρινή διαταγή συναινέσαμε να μη στέλνει ο πελάτης μου μηνύματα στους λογαριασμούς της κ. Συνατσάκη και να μην την ενοχλεί με άλλους τρόπους, όμως η απαγόρευση να μην την πλησιάζει στα 200 μέτρα είναι υπερβολική. Θα πρέπει να ορισθεί κάτι πιο συγκεκριμένο” ανέφερε ο συνήγορος του φερόμενου ως stalker της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Εκεί προκλήθηκε η απορία του Προέδρου του δικαστηρίου, ο οποίος αναφώνησε: “Δηλαδή έχετε πρόβλημα με τα μέτρα; Θέλετε λιγότερα; Για να καταλάβω!”. Ο δικηγόρος στη συνέχεια εξήγησε ότι αυτό που ζητά ο πελάτης του είναι η συγκεκριμενοποίηση των ορίων που τέθηκαν, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσαν να βρεθούν κατά τύχη στον ίδιο δημόσιο χώρο. “Θέλετε να μειώσουμε στα 50 μέτρα; Το δέχονται και οι δύο πλευρές αυτό;” ρώτησε ο Πρόεδρος, με την πλευρά της παρουσιάστριας να μην φέρνει αντίρρηση, αρκεί να πάψουν οι οχλήσεις. “Το σημαντικό για εμάς είναι να σταματήσει να αλλάζει προφίλ και να συνεχίζει να ενοχλεί την πελάτισσα μου” εξήγησε η δικηγόρος της.

Με την προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί, ο άνθρωπος που παρενοχλεί την παρουσιάστρια, ήταν υποχρεωμένος “να μη δημοσιεύει σχόλια στο facebook και το instagram, να μην ανακοινώνει ψευδώς ότι διατηρεί δεσμό με την παρουσιάστρια, να μην επιδιώκει μαζί της καμία επικοινωνία και να μην την πλησιάζει στα 200 μέτρα απόσταση”.

Από τη στιγμή που η πλευρά της Μαίρης Συνατσάκη δέχτηκε τη μείωση της απόστασης στα 50 μέτρα και η πλευρά του αντιδίκου συνομολόγησε στα υπόλοιπα, ο Πρόεδρος δεν έκρινε απαραίτητη την εξέταση μαρτύρων και αποφάσισε τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής, ενώ απευθυνόμενος στον δικηγόρου του αντιδίκου είπε: “Πρέπει να του δώσετε να καταλάβει ότι κάποια στιγμή, αν δε σταματήσει, θα σκάσουν όλα και θα τα πληρώσει μαζεμένα”. Εκείνη τη στιγμή και στο άκουσμα του ότι δεν θα εξετασθούν μάρτυρες, ο πατέρας της παρουσιάστριας, ο οποίος βρισκόταν στο ακροατήριο προκειμένου να καταθέσει, ξέσπασε λέγοντας: “Κάνετε λάθος! Είμαι ο πατέρας της! Η κατάσταση είναι άσχημη!”, ενώ η συνήγορος της Μαίρης Συνατσάκη ξεκαθάρισε: “Δεν είναι θεμα προστασίας της εικόνας της, αλλά ζώσας απειλής”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ