Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Βροχή τα γκολ στις φυλακές Μαλανδρίνου! 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βροχή τα γκολ στις φυλακές Μαλανδρίνου! 

Θέαμα και γκολ προσέφεραν οι ομάδες του ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΥ 2006 και των κρατουμένων του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα κράτησης του Μαλανδρίνου, την ημέρα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου (15 Δεκεμβρίου 2018).

Πριν την έναρξη οι συμμετέχοντες συνομίλησαν, μοιράστηκαν εμπειρίες και οι κρατούμενοι προέτρεψαν τα παιδιά του Αμφισσαϊκού να θέτουν όρια και κανόνες ευγενούς άμιλλας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των παικτών του Αμφισσαϊκού αποτελούνταν από μαθητές (γυμνασίου -λυκείου). Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 4-4, προσφέροντας θέαμα στους θεατές.

Ο αγώνας ήταν κοινή πρωτοβουλία του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου και των παραγόντων της ομάδας του ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΥ (Θ. Αγγέλου, Θ. Αναγνωστόπουλος, Δ. Κεφαλάς κ.α).

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκτός από τους κρατούμενους, ο αντιδήμαρχος Άμφισσας κ. Αριστείδης Αγγελόπουλος (ιδιαίτερες ευχαριστίες στο δήμο Άμφισσας για την ευγενική παραχώριση μικρού λεωφορείου για την μεταφορά της ομάδας), ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φωκίδος Πύραρχος κ. Δημήτριος Κεφαλάς και η πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Προσηλίου κ. Αφροδίτη Παπαδήμα. Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίχτες και οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν σε χώρους του Καταστήματος Κράτησης από τους υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ