Σάββατο 20 Απριλίου 2024

 Γιατρός έκανε γάμο “μαϊμού” στη Χαλκίδα;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
 Γιατρός έκανε γάμο “μαϊμού” στη Χαλκίδα;

Μία απίστευτη ιστορία έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκίδεων καθώς φέρεται πως το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος μαϊμού μέσα στο Δημαρχείο. Όπως αναφέρει  το evialead.gr  ήδη για την υπόθεση διεξάγεται κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ αναμένεται μόλις ολοκληρωθεί,  ο φάκελος να σταλεί στις εισαγγελικές αρχές.

Ο λόγος για το γάμο ενός γιατρού με την αγαπημένη του το 2014 στο Δημαρχείο Χαλκίδας. Το ζευγάρι που ήταν από την Αθήνα επέλεξε να κάνει το γάμο του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι νεόνυμφοι και οι κουμπάροι τους οι οποίοι είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της υπόθεσης άρχισε πριν από λίγους μήνες, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Εκεί ωστόσο βρέθηκε μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Οι υπάλληλοι βλέποντας το έγγραφο του γάμου άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά καθως φαίνονταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν πουθενά καταγεγραμμένος.

Η γυναίκα σοκαρισμένη και μη πιστεύοντας στα αυτιά της,  άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί, λέγοντας τους πως ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, ισχυριζόμενος πως είναι μέλος των μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα εκεί. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον γάμο μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του! Στη συνέχεια, ζούσε με τη μία σύζυγο στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην άλλη σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Πλέον, στο πλαίσιο της ΕΔΕ ερευνάται πως ο γιατρός κατάφερε να στήσει τον μαϊμού γάμο και εάν προκύπτουν ευθύνες των αρμοδίων του Δήμου Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ