Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση του Ρουβίκωνα σε εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση του Ρουβίκωνα σε εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

Επίθεση σε εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα, όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στο διαδίκτυο, λίγες ημέρες μετά το θέμα που ανέκυψε από τις καταγγελίες πρώην εργαζόμενου σε εστιατόριο του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα…

Μεταξύ άλλων, σε μήνυμα τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν:

“το μέλλον τα επόμενα χρόνια είναι ήδη γραμμένο. Από την μία το κράτος με όλο και περισσότερες δυνάμεις βρίσκεται στις υπηρεσίες του διεθνούς και ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, ξεπουλώντας δημόσια περιουσία, περνώντας αντεργατικούς νόμους και καταστέλλοντας τις όποιες φωνές αντίστασης. Από την άλλη το κεφάλαιο κάνει την δουλειά του συσσωρεύοντας όλο και περισσότερο πλούτο στα χέρια του, στις πλάτες κυρίως των εργατών και γενικότερα των μικρομεσαίων. Μονόδρομος για την τάξη μας είναι η μαχητική αντιπολίτευση στον δρόμο και η οργάνωση σε πρωτοβάθμια σωματεία. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ”

Σύμφωνα με τη καταγγελία ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία. Το γεγονός «επαναλήφθηκε σταδιακά πολλές φορές» σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως στις κουζίνες και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται.

«Δύο μάγειρες ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Ήρθαν δύο παιδιά σε διαπληκτισμό, συμβαίνουν αυτά, μπορούσε να γίνει και στο δρόμο παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στις κουζίνες, βρίζονται πολλές φορές, τι να πω… Είναι όπως στα σχολεία. Με το που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, εξαφανίστηκαν και οι δύο. Πλακωθήκανε φύγανε. Με καυτό λάδι δηλαδή ο άνθρωπος πεθαίνει από τον πόνο. Δηλαδή πέφτει κάτω και λιποθυμά… Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα… Καυτό λάδι… Να γελάσω θέλω λίγο τώρα… Καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ. Ίσα ίσα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές σε όλα τα εστιατόρια που δουλεύουν».

Πηγή:ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ