Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Επιτακτική ανάγκη για αποκατάσταση των ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Επιτακτική ανάγκη για αποκατάσταση των ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου

Την επιτακτική ανάγκη για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, επισημαίνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ζητώντας την καλύτερη χρηματοδότηση για τις υποδομές των δικαστηρίων της χώρας.

Όπως αναφέρει, στις 28 Φεβρουαρίου 2019, μετά από επιτόπια αυτοψία της αρμόδιας πολεοδομικής αρχής στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, διαπιστώθηκε ότι το κτήριο είναι επικίνδυνο από άποψη δομική και ότι υπάρχει ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων μέχρι την οριστική άρση του κινδύνου.

«Η διαρκής υποχρηματοδότηση έργων συντήρησης των Δικαστικών Μεγάρων δημιουργεί πλέον κίνδυνο για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών. Η Ένωσή μας έχει καλύψει συχνά με δικούς της πόρους και με εισφορές των μελών της βασικές ανάγκες προκειμένου να λειτουργούν απρόσκοπτα τα δικαστήρια, αναπληρώνοντας την ελλείπουσα κρατική μέριμνα. Η άμεση εκτέλεση του έργου αποκατάστασης των ζημιών στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καθώς και η κάλυψη όλων των αναγκών των δικαστηρίων της χώρας αποτελούν επιτακτικό αίτημα της Ένωσης και βασική κρατική υποχρέωση», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ