Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στα χέρια της Αστυνομίας η “καυτή” ατζέντα της εστεμμένης που συνελήφθη για μαστροπεία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα χέρια της Αστυνομίας η “καυτή” ατζέντα της εστεμμένης που συνελήφθη για μαστροπεία

«Καυτή» ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις φέρεται να διέθετε το γνωστό μοντέλο το οποίο συνελήφθη στη Λάρισα για υπόθεση μαστροπείας.

Σύμφωνα με τη Huff Post Greece η ατζέντα βρέθηκε σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του μοντέλου. Στις σημειώσεις αυτές αναγράφονται ονόματα ευκατάστατων Λαρισαίων και συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες προγραμματισμένων ερωτικών ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 27χρονη είχε «πλούσιο» πελατολόγιο, παρότι η αμοιβή της ήταν εξαιρετικά υψηλή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μοντέλο λάμβανε 450 ευρώ για κάθε ώρα «συντροφιάς» σε άντρες. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιζε 44χρονη, για την οποία υπήρχε η πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ. ότι εξέδιδε καλλονές σε πολυτελή ξενοδοχεία της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό μοντέλο συνελήφθη σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχε κλείσει ραντεβού για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με αστυνομικό της Ασφάλειας, που προσποιήθηκε τον πελάτη.

Στο καφέ του ξενοδοχείου περίμενε η 44χρονη «ατζέντης», η οποία ήθελε να ελέγχει τα πάντα και έπαιρνε ποσοστό επί της αμοιβής. Όταν έφτασε η 27χρονη καλλονή, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό και τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του και τη συνέλαβε. Το ραντεβού με το μοντέλο κλείστηκε έναντι των 450 ευρώ για μία ώρα.

Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο. Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Η 27χρονη είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία Βορείου Ελλάδος και είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχε σε reality γνωριμιών στην τηλεόραση, καθώς επίσης σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και σε βιντεοκλίπ Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ