Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Δικαστικοί επιμελητές «έφαγαν πόρτα» με …νταλίκα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κέρκυρα: Δικαστικοί επιμελητές «έφαγαν πόρτα» με …νταλίκα

Με τον πιο ευφάνταστο τρόπο κατόρθωσαν τη διακοπή της εκτέλεσης κατάσχεσης από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, οι δικαστικοί επιμελητές που προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν την απόφαση κατάσχεσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη φραγμένη είσοδο της μονάδας… Οι «δράστες» είχαν τοποθετήσει μία ολόκληρη νταλίκα και δύο ακόμη οχήματα στην πόρτα του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα εκείνη να παραμένει ερμητικά κλειστή!

Παρά τις προσπάθειες, στάθηκε αδύνατον για του δικαστικούς επιμελητές να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κατάσχεση, αφού αυτή προϋπόθετε την είσοδο στο κτίριο. Μάλιστα, κατά την ιστοσελίδα, γύρω από τα οχήματα υπήρχαν περίπου 20 άτομα, ανάμεσά τους ένας δικηγόρος και ένας ακόμα ξενοδοχειακός υπάλληλος ξενοδοχείου, οι οποίοι παρεμπόδισαν τους δικαστικούς επιμελητές.

Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η αδυναμία της αστυνομίας να φτάσει στο περιστατικό. Και αυτό διότι αν και εκλήθη για να καταγράψει το περιστατικό, η απάντηση που φέρεται να δόθηκε είναι πως δεν υπήρχε… διαθέσιμη αστυνομική δύναμη εκείνη τη στιγμή. Τελικά, οι δικαστικοί επιμελητές αποχώρησαν με την ελπίδα ότι την επόμενη φορά θα έχουν… καλύτερη τύχη!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ