Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έχανε τη γυναίκα του, είχε το μωρό του σε θερμοκοιτίδα και ο γιατρός ζητούσε το φακελάκι!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έχανε τη γυναίκα του, είχε το μωρό του σε θερμοκοιτίδα και ο γιατρός ζητούσε το φακελάκι!

Για τη σοβαρή υπόθεση χρηματισμού με την οποία ήρθε αντιμέτωπος, κατήγγειλε ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Αναγνωστόπουλος (φωτογραφία), μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Έκανα αυτό που θα έπρεπε οποιοσδήποτε πολίτης να κάνει σε μία τέτοια περίπτωση. Για πρώτη φορά έτυχε να ζήσω αυτή την ιστορία από κοντά. Περιμένοντας στο σαλονάκι ενός κρατικού νοσοκομείου να πάρουμε εγώ και η αδερφή μου κάποια αποτελέσματα, δίπλα μας καθόταν ένας φτωχός άνθρωπος , μεροκαματιάρης που περίμενε εναγωνίως μήπως δει κάποιον ή τον γιατρό να του πει για την πορεία της υγείας της γυναίκας του. Για να μπει ο γιατρός να χειρουργήσει τη γυναίκα του και ενδεχομένως και εκτός σειράς, του είχε ζητήσει 1000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Εκεί που με εξέπληξε γιατί το άκουσα για πρώτη φορά αυτό ήταν ότι όταν θα γεννούσε η γυναίκα του, ο γιατρός θα ήθελε επιπλέον ένα ποσό που θα ήταν ανάλογο με τα κιλά του μωρού. Ο άνθρωπος αυτός νόμιζε ότι ήταν 100 ευρώ επί τα κιλά του μωρού, δηλαδή 200 ευρώ και του φάνηκε λογικό το ποσό. Ο γιατρός όμως του εξήγησε ότι ”δεν μιλάμε για πενταροδεκάρες” και ήθελε 1000 ευρώ επί τα κιλά του μωρού, δηλαδή 2000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε, έπρεπε να δανειστεί και του είπε ” γιατρέ εντάξει, θα μπορέσω να τα βρω να στα δώσω’‘», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Το να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου, τον πόνο του… ο άνθρωπος είχε τη γυναίκα του στην εντατική, κινδύνευε να τη χάσει, το μωρό σε θερμοκοιτίδα και ο γιατρός ζητούσε να πάρει το φακελάκι των 2000 ευρώ. Όταν του είπα να το καταγγείλει στην αστυνομία, ούτε να το ακούσει δεν ήθελε. Όταν κινδυνεύει η γυναίκα σου, δεν ήθελε ο άνθρωπος αυτός να μπλέξει με τα δικαστήρια», κατέληξε λέγοντας ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ