Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κομβική κατάθεση της ιατροδικαστού για τη δολοφονία στον Λαγανά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κομβική κατάθεση της ιατροδικαστού για τη δολοφονία στον Λαγανά

Μεγάλης αποδεικτικής σημασίας είναι η σημερινή κατάθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, στη δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού φοιτητή Μπακάρι Χέντερσον, που έπεσε νεκρός τον Ιούλιο του 2017 μετά τη θανατηφόρα επίθεση που δέχθηκε στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η κα Τσιόλα ήταν εκείνη που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου νεαρού και η κατάθεση της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ενώπιον του ακροατηρίου, θα ακουστούν στοιχεία για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του 22χρονου.

Από τη δίκη απουσιάζουν οι γονείς του καθώς δεν μπορούσαν να παραστούν και να ακούσουν τις απολογίες των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψουν στην Πάτρα, προκειμένου να είναι παρόντες στην ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

Ο πατέρας του μπάρμαν 

Την περασμένη Παρασκευή μεταξύ των 30 συνολικά ατόμων που θα εξεταστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης των συνολικά 9 κατηγορουμένων, κατέθεσε ο πατέρας του Πατρινού μπάρμαν, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη δολοφονία, περιγράφοντας το προφίλ του γιου του.

«Ήταν άριστος μαθητής και κατάφερε να σπουδάσει πληροφορική. Ήταν πάντα ένα πολύ κοινωνικό παιδί για το οποίο έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Σε δικαστήριο δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ στη ζωή του.Αισθάνομαι υπεύθυνος γι αυτό που συνέβη στο παιδί μου καθώς κι εκείνος- όπως όλη η οικογένεια- έκανε μια δεύτερη δουλειά προσπαθώντας να βοηθήσει» ανέφερε. Κατέθεσε επίσης ότι τη μοιραία βραδιά στην αρχή δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ο μπάρμαν βρισκόταν στην ασφάλεια, αν ήταν εκεί ως μάρτυρας, ως κρατούμενος ή κάτι άλλο.

Επίσης προβλήθηκαν βίντεο από τη μοιραία νύχτα.

Πηγή: tempo24.news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ