Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

«Κουνελάκι» του Playboy ο νέος «μπελάς» του προέδρου των ΗΠΑ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Κουνελάκι» του Playboy ο νέος «μπελάς» του προέδρου των ΗΠΑ

Δεν έχουν τέλος τα (πανάκριβα ομολογουμένως) «τσιλιπουρδίσματα» του Ντόναλντ Τραμπ. Και αυτό διότι μετά την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που στοίχισε και την φυλάκιση του πρώην έμπιστου δικηγόρου του προέδρου Τραμπ, Μάικλ Κόεν, ακόμα ένας φίλος και συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου παραδέχτηκε ότι λίγο πριν από τις εκλογές έδωσε χρήματα σε μοντέλο του «Playboy» προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση του με τον Τραμπ, καθώς αυτό θα επηρέαζε τις εκλογές.

Την πληρωμή παραδέχτηκε με ανακοίνωσή της η εταιρία American Media Inc (ΑΜΙ), που εκδίδει τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «National Enquirer».

«Σιγή» 150.000 δολαρίων!

Ο εκδότης της Ντέιβιντ Πέκερ, στενός φίλος του Ντόναλντ Τραμπ εδώ και δεκαετίες, παραδέχθηκε ότι λίγο πριν από τις εκλογές του 2016 έδωσε 150.000 δολάρια στο μοντέλο Κάρεν Μακ Ντούγκαλ για λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου, με αντάλλαγμα τη σιωπή του.

Η ανακοίνωση της ΑΜΙ για την πληρωμή της Μακ Ντούγκαλ από τον Πέκερ ήταν μέρος της συμφωνίας που είχε κάνει ο εκδότης με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, για να αποφύγει τη δίωξη. Λίγο μετά την ανακοίνωση της ποινής φυλάκισης του Κόεν οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης δήλωσαν ότι δεν επρόκειτο να ασκήσουν δίωξη στην εταιρία ΑΜΙ για τον ρόλο της στο σχέδιο επηρεασμού της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του Τραμπ. Οι εξελίξεις της Τετάρτης κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή του προέδρου Τραμπ, που βλέπει τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του να τον εγκαταλείπουν ή -ακόμα χειρότερα- να στρέφονται εναντίον του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ωστόσο δεν δείχνει να πτοείται. Χθες αναφερόμενος στην καταδίκη του Μάικλ Κόεν δήλωσε ότι ουδέποτε είχε πει στον πρώην δικηγόρο του να παραβιάσει τον νόμο, και αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα αδικήματά του.

Σε μια σειρά μηνυμάτων που ανέβασε νωρίς χθες το πρωί στο twitter ο Τραμπ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Κόεν ομολόγησε την ενοχή του μόνο και μόνο «για να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο και για να του επιβληθεί μια πολύ μειωμένη ποινή φυλάκισης».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ