Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

«Λύνοντας τη σιωπή-Πληροφοριοδότες και προστασία του δημοσίου συμφέροντος»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Λύνοντας τη σιωπή-Πληροφοριοδότες και προστασία του δημοσίου συμφέροντος»

Η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Διαφθοράς διοργανώνει με τη συνδρομή του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διήμερο εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Σήμερα 8 και αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου διεξάγεται διαγωνισμός Hackathon (μαραθώνιος προγραμματισμού) αφιερωμένος στην ακεραιότητα στον αθλητισμό. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους, μαθητές, φοιτητές, νέους επιχειρηματίες, αθλητές, προγραμματιστές και τους καλεί να δημιουργήσουν ψηφιακά εργαλεία που θα συμβάλλουν στην υπεράσπιση των ευγενών αξιών του αθλητισμού ενάντια σε πρακτικές διαφθοράς. (σχετικές πληροφορίες: www.gsav.gov.gr)

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου διοργανώνεται ημερίδα με τίτλο: «Λύνοντας τη σιωπή-Πληροφοριοδότες και προστασία του δημοσίου συμφέροντος». Στην ημερίδα θα συναντηθούν έγκριτοι νομικοί, δημοσιογράφοι και whistleblowers από τη Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να διερευνήσουν όλες τις πτυχές,κοινωνικοοικονομικές, πολιτικές και δεοντολογικές του θέματος. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 4:30μμ στο Αεριοφυλάκιο 1 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ