Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

«Μαφία των φυλακών»: Μετά το Πάσχα επιφυλάσσεται να μιλήσει για όλα ο Γιώργος Αντωνόπουλος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Μαφία των φυλακών»: Μετά το Πάσχα επιφυλάσσεται να μιλήσει για όλα ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Ραντεβού μετά το Πάσχα δίνει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον τον προφυλακισμένο δικηγόρο για την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών», Γιώργο Αντωνόπουλο.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, αφού επισημαίνει πως έχει στα χέρια του και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, μετά τις απολογίες των δύο δικηγόρων τους οποίους «αντικατέστησε», δηλ. των Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Θεόδωρου Παναγόπουλου, καταλήγει, τονίζοντας με νόημα πως ο εντολέας του, Γιώργος Αντωνόπουλος, θα τοποθετηθεί «μετά τις αργίες της Αναστάσεως». Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, τους ισχυρισμούς του προφυλακισμένου δικηγόρου θα μεταφέρει  πιθανότατα ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια, αναφέρεται:

«Όπως είναι γνωστό, προσωπικώς και μαζί με τους συνεργάτες μου έχω αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των πλέον διακεκριμένων δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του κυρίου Γεωργίου Αντωνόπουλου, μετά την αντικατάσταση από αυτόν των προηγούμενων συνηγόρων του, κ.κ. Αλεξάνδρου Λυκουρέζου και Θεόδωρου Παναγόπουλου.

Σήμερα περιήλθαν στην κατοχή μας τόσο οι προφορικές απολογίες τους όσο και τα απολογητικά τους υπομνήματα ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή κ. Νικόπουλου.

Τα συγκεκριμένα δικόγραφα δεν είναι δυνατό να δημοσιοποιηθούν, αλλά ο εντολέας μου, δι’ εμού και των συνεργατών μου, θα τοποθετηθεί επ’ αυτών αμέσως μετά τις αργίες της Αναστάσεως.

Αθήνα, 25/04/2019

Χρόνια Πολλά

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ