Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μα σοβαρά τώρα; Ψάχνει η διωκτική αρχή αν κάπνιζαν «μπάφους» στο Μαξίμου;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μα σοβαρά τώρα; Ψάχνει η διωκτική αρχή αν κάπνιζαν «μπάφους» στο Μαξίμου;

Η είδηση είναι υπό έρευνα. Όμως διαδόθηκε από πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεπώς είναι ελεγμένη σε υψηλό επίπεδο. Πως έχουν τα πράγματα: Τον περασμένο Ιούλιο , συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές ο δημοσιογράφος- (νεοεκλεγείς) βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε ντεμπούτο με μια δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Περιγράφοντας ένα δημοσίευμα της Liberation για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία» ο νεοεκλεγείς βουλευτής συνέδεσε το θέμα με προηγούμενα δημοσιεύματα πως μύριζε «τσιγαρίλα στο Μαξίμου» όταν ανέλαβε η νέα κυβέρνηση. Έκανε μάλιστα ένα ρητορικό άλμα και το πήγε ακόμα παρακάτω λέγοντας εν ολίγοις πως οι κάποιοι ανταποκριτές ξένων εφημερίδων «έπιναν» με κυβερνητικά στελέχη:

««Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχη του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Κάποιος το πήρε πιο σοβαρά απ’ ότι έπρεπε

Η δήλωση τελικά μετά τις αντιδράσεις ξεχάστηκε. Ώσπου ήρθε μια άτυπη ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να γνωστοποιήσει πως κάποια αρμόδια αρχή, εισαγγελική προφανώς, διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή «τις καταγγελίες του Χαρ. Παπαδημητρίου».

Ερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της παράβασης του νόμου περί «κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση». Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως αναφέρει η κλήση μάρτυρα που έλαβαν αστυνομικοί από μις αρμόδιες αρχές. Δηλαδή εν ολίγοις ένας κρατικός λειτουργός πήρε τόσο σοβαρά όλα αυτά που διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Για να δαπανηθεί χρόνος και δημόσιο χρήμα….

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ