Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μητέρα υποχρέωνε (;) την κόρη της να εκδίδεται

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μητέρα υποχρέωνε (;) την κόρη της να εκδίδεται

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχε μία γυναίκα από νησί των βόρειων Σποράδων, η οποία είχε βγάλει «στο «κλαρί» την ίδια της την κόρη υποχρεώνοντάς τη να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» σε άντρες που μένουν στο νησί, ενώ η ίδια καρπωνόταν τα χρήματα, τα οποία έδιναν οι πελάτες ως αντάλλαγμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία Βόλου από άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, μέχρι προ λίγων ημερών το άτυχο 18χρονο κορίτσι ήταν θύμα της γυναίκας που το έφερε στον κόσμο και το εξωθούσε δίχως δισταγμό στην πορνεία. Η καταγγελία, που έγινε αρχικά ανώνυμα στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, τους τελευταίους μήνες η μητέρα εκπόρνευε την ίδια της την κόρη σε ντόπιους αντί ποσών που κυμαίνονταν ανάλογα με τη συμφωνία που είχαν κάνει προηγουμένως ή την… τσέπη του «πελάτη»! Τα πράγματα είναι προς το παρόν συγκεχυμένα αναφορικά με τον ρόλο του πατέρα τής άτυχης κοπέλας, καθώς εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία – ίσως μάλιστα να αγνοεί τη δράση της συζύγου του.

Η καταγγελία διαβιβάστηκε άμεσα στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν ευσταθεί. Σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο», οι εισαγγελικές Αρχές ανέθεσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα να πάρει καταθέσεις για να διαπιστωθεί τι πραγματικά ισχύει, ενώ η Ελληνίδα μητέρα θα κληθεί να δώσει και η ίδια κατάθεση.

Τα όσα θα ισχυριστεί θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα κρίνουν την πορεία της υπόθεσης, ενώ θα ακολουθήσει η 18χρονη, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί και στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν κατά πόσο ισχύουν οι καταγγελίες, ώστε να διαπιστωθεί αν για τη μητέρα του κοριτσιού στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Σε περίπτωση που αποδειχτεί κάτι τέτοιο, η εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ