Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μοσχάτο: Η αυτοκτονία της 14χρονης και οι αποκαλύψεις που «πάγωσαν» το αίμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μοσχάτο: Η αυτοκτονία της 14χρονης και οι αποκαλύψεις που «πάγωσαν» το αίμα

Μια απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 23.05.2019, στο Μοσχάτο, μετά την αυτοκτονία μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία λίγες ημέρες πριν είχε βιώσει μια τραγική κατάσταση, καθώς φέρεται να την είχε αποπλανήσει ένας 43χρονος γείτονάς της.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, πέφτοντας στης γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, εξαιτίας της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί…

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως είδαν το παιδί να μπαίνει στο σταθμό, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια που περίμενε το τρένο στην αποβάθρα, ασχολούνταν με το κινητό της τηλέφωνο.

Ξαφνικά και ενώ έφθανε ο συρμός στην αποβάθρα, το 14χρονο κορίτσι έπεσε στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο στις μεταλλικές ρόδες του συρμού. Επακολούθησε βέβαια πανικός ανάμεσα στους επιβάτες, ενώ άμεσα κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Πώς ξεδιπλώθηκε το κουβάρι του δράματος στο Μοσχάτο…

Μόλις διαπιστώθηκε η ταυτότητα του παιδιού άρχισε να γίνεται αντιληπτό από τους Αστυνομικούς το μέγεθος της τραγωδίας που συντελούνταν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, καθώς με την περίπτωση του παιδιού είχε ασχοληθεί πρόσφατα το Τμήμα Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής, διότι οι γονείς της είχαν καταγγείλει την αποπλάνησή της από έναν κάτοικο της γειτονιάς που διαμένουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 43χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει με την πειθώ του το παιδί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους μια σχέση, της οποίας τον χαρακτήρα κανείς δεν γνώριζε.

Η αποπλάνηση και τα σοκαριστικά στοιχεία

Πριν από περίπου τέσσερις ημέρες, οι γονείς της 14χρονης, εν προκειμένω η μητέρα της και ο πατριός της, έμαθαν πως η κόρη τους βλέπει τον 43χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός της ανήλικης μαθήτριας να εξαγριωθεί, να πάει στο κατάστημα του συγκεκριμένου άνδρα και να τον ξυλοκοπήσει.

Στην συνέχεια μητέρα και πατριός απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 43χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων. Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στα αρχεία τους το όνομα του 43χρονου διαπίστωσαν πως και κατά το παρελθόν τους είχε απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βίντεο με πορνογραφικό υλικό και πλέον εξετάζεται η προέλευσή τους.

Τέλος, στον τόπο της αυτοκτονίας του παιδιού οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας και μάλιστα κατέληγε πως επιθυμούσε να δοθεί στον 43χρονο…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ