Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Οι δικαστές τιμούν τον αντιφασιστικό πόλεμο και την Εθνική Αντίσταση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι δικαστές τιμούν τον αντιφασιστικό πόλεμο και την Εθνική Αντίσταση

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11ης Οκτωβρίου 2018 να διοργανώσει μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση και να τιμήσει την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που η Ένωσή  αναλαμβάνει μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία, εκπληρώνοντας ένα ηθικό χρέος δεκαετιών. Η συμμετοχή Καθηγητών Σύγχρονης Ιστορίας αναγνωρισμένου κύρους, που θα κάνουν τις ομιλίες και το μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τον Κώστα Μακεδόνα και τον Σπύρο Κουτσοβασίλη σε εκτέλεση έργων του Μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, είναι επιλογές αντάξιες της εθνικής επετείου. Όπως αναφέρεται «με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε όλους τους συναδέλφους το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα προσέλευσης 17:30 μ.μ. στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός (πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση – στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης και για τον σωστό προγραμματισμό της εκδήλωσης, παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Ε.Δ.Ε. μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Κάθε μέλος της Ένωσης έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από ένα άτομο. Η προσέλευση στην εκδήλωση θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας της Ένωσης».

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ