Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι πρώτες ώρες της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στο Χονγκ Κονγκ μετά την αθώωση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι πρώτες ώρες της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στο Χονγκ Κονγκ μετά την αθώωση

Τις πρώτες στιγμές της ελευθερίας μετά την αθώωσή της και την αποφυλάκιση της απολαμβάνει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία προγραμματίζει την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Με ένα μεγάλο τραπέζι σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ γιόρτασε το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης τις πρώτες ώρες της ελευθερίας της έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, τους δυο συνηγόρους της, Σάκη Κεχαγιόγλου και τον Βρετανό δικηγόρο και τους Έλληνες διπλωμάτες που υπηρετούν στο ελληνικό προξενείο στο Χονγκ Κονγκ.

Στο εστιατόριο την περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Σάκης Κεχαγιόγλου κάλεσε στο τηλέφωνο τον μικρό αδερφό, με τον οποίο η Ειρήνη είχε να μιλήσει πολλούς μήνες.

«Δεν είχα ιδέα… με παγίδευσε ο φίλος μου»

Κατά την απολογία της μπροστά στους δικαστές, η νεαρή κοπέλα είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι γνώριζε ως κόρη αστυνομικού τους ελέγχους στα αεροδρόμια μέσω των ακτίνων Χ-ray και πως γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα ήταν δυνατόν η ίδια να επιχειρήσει να εισαγάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου στο Χονγκ Κονγκ.

Το μοντέλο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και στη συνέχεια στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, όπως ισχυρίστηκε.

Η ίδια ανέφερε ακόμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας της είχε εκδώσει τα εισιτήρια και είχε προετοιμάσει το ταξίδι. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι», ανέφερε.

Υποστήριξε δε ότι τον σάκο στον οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά της τον έδωσε εκείνος για να βάλει τα ρούχα της μέσα. Όπως είπε, ο σάκος ήταν ιδιαίτερα ελαφρύς όταν το έπιασε στα χέρια της και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα λόγο να υποψιαστεί οτιδήποτε. «Αν γνώριζα ότι το σακ-βουαγιάζ είχε ναρκωτικά, γιατί να μην το πετάξω;», είπε  και αναφέρθηκε στο σοκ που της προκάλεσε η στιγμή της σύλληψής της στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ