Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πόλεμος Πολάκη – Γεωργιάδη για την δικαιοσύνη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πόλεμος Πολάκη – Γεωργιάδη για την δικαιοσύνη

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη στα social media για την υπόθεση Novartis.

Με βαρύτατες εκφράσεις επιτέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο αποκάλεσε «λαμόγιο της ακροδεξιάς».

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη, αφού έχει πει ο δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος”. Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ονόματα των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη!!!

Άκου λαμόγιο της ακροδεξιάς: Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο Νο2”, χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε. Καλά κάνεις και τρέμεις, καλά κάνεις σαν ζουρλός».

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος καταλόγισε στην Εισαγγελία ανικανότητα να προστατεύσει την ανωνυμία των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis και προκάλεσε μέσω Twitter τον κ. Πολάκη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε τα ονόματά τους.

«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης», αναφέρει σε tweet Άδωνις Γεωργιάδης.

Δίνοντας συνέχεια στην κόντρα, ο Παύλος Πολάκης, έκανε λίγο αργότερα νέα ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Νίκο Μανιαδάκη. «Καταλάβατε τώρα γιατί το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο κάνει σαν παρλιακό μετά που χάλασε η διαφυγή;», έγραψε στο μήνυμα, που συνοδεύεται από μία μαντινάδα:

«Άρχιξε πάλι ο ποταμός θολός και κατεβαίνει

κι η βρώμα της διαπλοκής ωσάν τον βούρκο βγαίνει».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ