Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό: Πατέρας τραγουδούσε στην κορούλα του όση ώρα κινδύνευαν από τη φωτιά στην Καλιφόρνια! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκλονιστικό: Πατέρας τραγουδούσε στην κορούλα του όση ώρα κινδύνευαν από τη φωτιά στην Καλιφόρνια! (video)

Δωρεάν μαθήματα διαχείρισης κρίσης παραδίδει ένας πατέρας που προσπαθεί να ξεφύγει από την φωτιά στην Καλιφόρνια .

Το βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από το αυτοκίνητο και δίπλα του κάθεται η τρίχρονη κορούλα του. Δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο της ψυχραιμία του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την κόρη του ήρεμη – Της μιλά… θεατρικά, της τραγουδά και μέσα σε 96 δευτερόλεπτα συγκλονίζει τον κόσμο.

Υπάρχει μια έκφραση που λέει «δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα» και χρησιμοποιείται όταν κάποιος κάνει μια ηρωική πράξη χωρίς να είναι… σούπερ ήρωας. Ε, λοιπόν, αυτή η φράση θα πρέπει να… κατοχυρωθεί για αυτόν τον άνδρα, που με μνημειώδη ψυχραιμία προσπαθεί να σώσει την ζωή της κόρης του, περνώντας μέσα από την φλόγες στην θηριώδη φωτιά στην Καλιφόρνια.

Βρίσκονται στο αυτοκίνητο και τριγύρω… κόλαση. Φλόγες στα αριστερά, φλόγες στα δεξιά, πυκνός καπνός και πολλή κίνηση στο δρόμο, με ανθρώπους να προσπαθούν να ξεφύγουν.

Μέσα στο όχημα, όμως, η απόλυτη αντίθεση. Επικρατεί ηρεμία: Η κόρη του άνδρα παρατηρεί τις απίστευτες εικόνες μιλώντας για την πυρκαγιά και ο πατέρας της με ολύμπια ψυχραιμία της λέει:

«Μάντεψε. Δεν θα πιάσουμε φωτιά εντάξει; Θα μείνουμε μακριά της. Θα είμαστε μια χαρά. Εντάξει; Τα πάμε μια χαρά». Η φωνή του είναι ήρεμη, σα να μη συμβαίνει τίποτα, σα να είναι με την κόρη του για… βόλτα στο πάρκο!

Κι όμως έξω από το αυτοκίνητο οι φλόγες μαίνονται. Ο άνδρας δεν χάνει ούτε για ένα δευτερόλεπτο την ψυχραιμία του. Και τότε ξεκινά να της τραγουδά για να μην φοβηθεί η κορούλα του…

Η μικρή κάποια στιγμή λέει: «Ναι, πρέπει να φύγουμε» και ο πατέρας της απαντά, σταθερά με ήρεμη φωνή: «Πρέπει ναι, θα φύγουμε». Λίγο μετά η μικρή λέει «θα πιάσουμε φωτιά». Και ο πατέρας απαντά σχεδόν… θεατρικά για να την κρατήσει ήρεμη: «Όχι, θα φύγουμε από εδώ«, μπλέκοντας και ένα από τα αγαπημένα παιδικά της μικρής!

Την ίδια ώρα ακούγονται κόρνες και σειρήνες από πυροσβεστικά! Ο πατέρας κατάφερε τελικά να ξεφύγει από την φωτιά στην Καλιφόρνια. «Κοίτα, περάσαμε», λέει και η μικρή απαντά: «Ναι, τα κατάφερες«! «Μαζί τα καταφέραμε» της λέει ο μπαμπάς της σε μια στιγμή πραγματικά συγκλονιστική…

πηγή: newsit

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ