Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 67χρονου που αγνοούνταν μαζί με την σύζυγό του στο Μαντούδι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ταυτοποιήθηκε η σορός του 67χρονου που αγνοούνταν μαζί με την σύζυγό του στο Μαντούδι

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 67χρονου που αγνοούνταν μαζί με την 58χρονη σύζυγό του στο Μαντούδι, μετά τα προβλήματα που είχε προκαλέσει στην περιοχή το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά».

Η σορός ταυτοποιήθηκε μέσω εξέτασης DNA, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα νερά είχαν παρασύρει τον άτυχο άνδρα σε απόσταση σχεδόν 5 χλμ. στη θάλασσα, μέχρι το σημείο όπου και τον βρήκαν οι δύτες του Λιμενικού.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του, η οποία επίσης αγνοείται εδώ και μέρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport, η επιχείρηση εντοπισμού της είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πρόκειται για μια διαδρομή σχεδόν πέντε χιλιομέτρων και αρκετά μεγάλης σε πλάτος.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής ανέφερε ότι: «Δυστυχώς η θεομηνία έπληξε μια πολύ μεγάλη περιοχή, όπου πλημμύρισαν χείμαρροι που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους. Πολλά οικόσιτα και άγρια ζώα βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο από τα ορμητικά νερά», προσθέτοντας επίσης ότι:

“Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή για τους εκπαιδευμένους σκύλους και φυσικά τους ανθρώπους μας  που ενεργούν για πολλές μέρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες”

πηγή: ipop

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ