Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τράκαρε 20 (!) αυτοκίνητα και αναρωτιόταν γιατί… χάλασε το αυτοκίνητό του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τράκαρε 20 (!) αυτοκίνητα και αναρωτιόταν γιατί… χάλασε το αυτοκίνητό του

Σκηνές κινηματογραφικής κωμωδίας εκτυλίχθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Βόλου- Φαρσάλων όταν ένας 53χρονος που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε συνολικά με 20 αυτοκίνητα. Μάλιστα, ακόμη και όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί μετά από  τρελή καταδίωξη, εκείνος αναρωτιόταν πως καταστράφηκε το αυτοκίνητό του!

Το απόγευμα της Κυριακής οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου δέχθηκαν κλήση για ένα όχημα στη Νέα Αγχίαλο με κατεύθυνση τον Βόλο που σπέρνει τον τρόμο. Ο οδηγός του κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα τρακάροντας σταθμευμένα οχήματα ή όποια βρέθηκαν στην πορεία του.

Αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα;

Τελικά ο οδηγός μπήκε στον Βόλο και συνέχισε μέχρι την Αγριά, όπου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με περιπολικά τον σταμάτησαν και τον συνέλαβαν! Μάλιστα ο 53χρονος έδειχνε ότι δεν είχε καταλάβει τον χαμό που προκάλεσε, ούτε και πως το δικό του όχημα είχε γίνει σμπαράλια.

Συνολικά ο 53χρονος προκάλεσε ζημιές σε 20 αυτοκίνητα ενώ καθώς το αλκοτέστ ήταν αρνητικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα για παρόμοια περιστατικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ