Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν μας «χτύπησαν» Τούρκοι χάκερς!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν μας «χτύπησαν» Τούρκοι χάκερς!

Τούρκοι χάκερ που αυτοαποκαλούνται «κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς» ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να χακάρουν την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Από ελληνικής πλευράς αυτός ο ισχυρισμός διαψεύδεται και διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργείου Εξωτερικών ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, σημειώνουν πως κάθε ενέργεια αντιμετωπίζεται και αποδίδουν τα σχετικά δημοσιεύματα στην προπαγάνδα της Αγκυρας κατά της χώρας μας.

«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί» αναφέρουν οι Τούρκοι χάκερ, υπαινισσόμενοι τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, που συνοδεύονται και από σχετικά βίντεο, οι Τούρκοι πειρατές του Διαδικτύου ισχυρίζονται ότι έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και στη σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε μέσα ενημέρωσης, «αν συνεχίσει την τακτική των προκλήσεων η ελληνική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ