Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Λαγούδη: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θάνατο της μητέρας μου»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Λαγούδη: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θάνατο της μητέρας μου»

Έναν χρόνο μετά το θάνατο της μητέρας του Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, ο γιος της μίλησε για πρώτη φορά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και στο ΙΟΝΙΟΝ FM.

«Είναι δύσκολα για όλους μας, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον θάνατο της μητέρας μας, όλοι είμαστε συντετριμμένοι. Πιστεύω πως θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για ησυχάσει και η ψυχή της μητέρας μας» ανέφερε ο νεαρός.

Πλέον, η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κατοχή πέρυσι, ανήμερα των Φώτων. Έφυγε λέγοντας στο γιο της Γιάννη ότι πάει να πάρει γλυκά για τη γιορτή του που ήταν την επόμενη ημέρα. Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το θρίλερ που κρατά τώρα ένα χρόνο. Οι δικηγόροι της οικογένειας και πραγματογνώμονες προσπαθούν να αποδείξουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε όπως διέρρεαν κάποιοι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ