Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Φιλελεύθερος»: Ο Δ. Λιάκος ενημέρωσε τον Στουρνάρα πως σχεδιάζεται στοχοποίησή του! Η απάντηση του υφυπουργού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Φιλελεύθερος»: Ο Δ. Λιάκος ενημέρωσε τον Στουρνάρα πως σχεδιάζεται στοχοποίησή του! Η απάντηση του υφυπουργού

Σε μια καταγγελία που προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά προχώρησε επικαλούμενη διασταυρωμένες πληροφορίες η εφημερίδα “Φιλελεύθερος”.

Σύμφωνα με αυτές πριν από δύο μήνες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος είχε ενημερώσει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ότι σχεδιάζεται η ενοχοποίησή του για την υπόθεση Novartis.

Η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διαψευστεί από τον υφυπουργό, ο οποίος , βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Κατά τις ίδιες πηγές ο κ. Λιάκος είπε στον διοικητή της ΤτΕ ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχεδιάζει την ενοχοποίησή του, χωρίς, όμως, να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα τη μεθόδευε.

Η απάντηση του κυρίου Λιάκου στο δημοσίευμα

«Το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας (σ.σ.: του «Φιλελεύθερου») εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα με τη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λιάκος διαψεύδει κατηγορηματικά ως «ευφάνταστα σενάρια» το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του ότι «πριν από δύο μήνες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος είχε ενημερώσει τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ο Παπαγγελόπουλος σχεδιάζει την ενοχοποίησή του».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ