Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Φυγόποινος δάγκωσε αστυνομικούς για να ξεφύγει

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φυγόποινος δάγκωσε αστυνομικούς για να ξεφύγει

«Λύσσα» έπιασε 51χρονο φυγόποινο, ο οποίος όρμησε εναντίον αστυνομικών που του ζήτησαν τα στοιχεία του κατά τη διάρκεια ελέγχου στην εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων, και… τους δάγκωσε!

Οι άνδρες του Τμήματος Αλμυρού, που έκαναν ελέγχους στο ύψος της Χρυσής Ακτής, σταμάτησαν ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 43χρονος με συνεπιβάτη τον 51χρονο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία τους και ο οδηγός τα έδωσε πρόθυμα. Ο συνεπιβάτης, όμως, έδωσε ψεύτικα στοιχεία, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και, αφού αρνήθηκε τον έλεγχο, καθύβρισε και έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς. Εκείνοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όμως ο 51χρονος το έβαλε στα πόδια στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί, έκανε σαν αγρίμι και δάγκωσε δύο από αυτούς, οι οποίοι χρειάστηκε να καταφύγουν αργότερα στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες!

Για να αντιμετωπίσουν τον αφηνιασμένο 51χρονο, χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Η αιτία της συμπεριφοράς του εξηγήθηκε στο τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, όμως πλέον τον περιμένει και άλλη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ