Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Άγριος καυγάς εν πτήσει για μια… ξυπόλητη γυναίκα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγριος καυγάς εν πτήσει για μια… ξυπόλητη γυναίκα!

Τον γύρο του κόσμου έκανε τις τελευταίες ώρες βίντεο από τον άγριο καβγά που ξέσπασε μέσα σε αεροσκάφος της Ryanair που πραγματοποιούσε πτήση από τη Γλασκώβη με προορισμό την Τενερίφη.

Αιτία της φασαρίας;Μία… ξυπόλητη γυναίκα! Σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που κοινοποιήθηκε μέσω Twitter, πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δύο άνδρες οι οποίοι ήρθαν στα χέρια ενώ τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν να τους χωρίσουν και οι υπόλοιποι επιβάτες φώναζαν για να σταματήσει ο καβγάς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του επιβάτη που κατέγραψε με το κινητό του όσα συνέβησαν, όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα ξυπόλητη, κι ένας μεθυσμένος συνταξιδιώτης της, τη χλεύασε, με αποτέλεσμα ο φίλος της, να επέμβει για να την υπερασπιστεί!

Τα πράγματα μάλιστα ξέφυγαν σε τέτοιο βαθμό που άλλοι επιβάτες αργότερα ανέφεραν πως υπήρξαν και «δαγκώματα στη μύτη», ενώ σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε, φαίνονται αίματα που έχουν πεταχτεί στα ντουλάπια πάνω από τις θέσεις των επιβατών. Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αστυνομικοί απομάκρυναν με χειροπέδες τους δύο άνδρες, χωρίς να είναι γνωστό αν προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ