Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Άνδρας πληροφορήθηκε από νοσοκομείο του Ηρακλείου πως είναι… έγκυος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άνδρας πληροφορήθηκε από νοσοκομείο του Ηρακλείου πως είναι… έγκυος

Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα καταγγέλλει ένας άντρας πως του συνέβη σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που είχε κάνει, αλλά πληροφορήθηκε εμβρόντητος ότι είναι… έγκυος! Το μπέρδεμα στα χαρτιά θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον Ηρακλειώτη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά και τα μάτια του.

«Πήγα να κάνω μια εξέταση ρουτίνας και με έβγαλαν έγκυο!», αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Π.Π. στο neakriti.gr. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα, ότι δηλαδή είναι έγκυος. Ο άντρας δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και αρχικά κοίταξε αποσβολωμένος τον γιατρό, ενώ μετά τον ρώτησε αν άκουσε καλά. Πάντως, το νοσοκομείο απάντησε στα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας μέσα σε χρόνο – μηδέν:

«Σε απάντηση ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων με τίτλο «’Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε… έγκυος», έπειτα από διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αρμόδιο εργαστήριο του νοσοκομείου προκύπτει ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα παρερμηνείας των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι στην πρώτη στήλη, ενώ στη διπλανή στήλη αναφέρονται τα φυσιολογικά επίπεδα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αυτά σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να ερμηνεύονται μόνο από γιατρούς. Για τη διευκόλυνση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και ηλεκτρονικά τα εργαστηριακά τους αποτελέσματα, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (e-apotelesmata) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου».

Πάντως, το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις αφού από τη μία κάποιοι είδαν την αστεία πλευρά του πράγματος, αλλά από την άλλη δεν μπορεί κανείς να παραλείψει το γεγονός ότι αν έγινε μία φορά το λάθος, μπορεί να ξαναγίνει και την επόμενη φορά να μην αφορά σε εγκυμοσύνη, αλλά ίσως σε κάτι πιο σοβαρό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ