Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ένταση στα δικαστήρια Ηρακλείου – 48χρονος οδηγήθηκε να απολογηθεί για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένταση στα δικαστήρια Ηρακλείου – 48χρονος οδηγήθηκε να απολογηθεί για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Αντιμέτωπος με την οργή και την αγανάκτηση των γονιών του 11χρονου κοριτσιού, σε βάρος του οποίου φέρεται ότι ασέλγησε, ήρθε το πρωί  ο 48χρονος κατηγορούμενος, κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή του Ηρακλείου Κρήτης.

Οι γονείς της 11χρονης που βρίσκονταν από νωρίς στα δικαστήρια, ξέσπασαν, μόλις αντίκρισαν τον κατηγορούμενο, φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσουμε».

Ο 48χρονος ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια της μικρής, συνελήφθη μετά την καταγγελία των γονιών της 11χρονης στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το neakrti.gr, όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται από τον μεγαλύτερο αδελφό της 11χρονης, ο οποίος διάβασε το ημερολόγιο της μικρής στο οποίο κατέγραψε τα πάντα, και κατάφερε να την πείσει να  μιλήσει στους γονείς της.

Αμέσως μετά την απολογία του, ο 48χρονος, κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος. Η οικογένεια της 11χρονης που έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητεί όμως και την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ασελγήσει ο ο 48χρονος σε βάρος και άλλων παιδιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ