Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μπαλάσκα περί «σκουπιδιών» των Εξαρχείων (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μπαλάσκα περί «σκουπιδιών» των Εξαρχείων (video)

«Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας». Αυτό είπε στο ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας όταν σχολίασε την σημερινή «έφοδο», αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η δημοσιογράφος σε μια προσπάθεια να σώσει την κατάσταση, επανέλαβε τη φράση του κι εμφανίστηκε βέβαιη ότι με τον όρο ”σκουπίδια” εννοούσε την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας.

Η απάντηση του Σταύρου Μπαλάσκα, ήταν η εξής:

″Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο θέμα για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, όταν θα αρχίσουμε να μπαίνουμε και εκεί, τότε θα έχει πολύ δημοσιογραφικό ψωμί για να μπορέσουμε να το συζητήσουμε εδώ”.

Τα σχόλια στο Twitter, ήταν εκατοντάδες με τα περισσότερα να θεωρούν τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ  άστοχες και ρατσιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει δυσαρέσκεια στο κτίριο της Κατεχάκη όπου βρίσκονται στο δίλημμα αν θα πρέπει να ανασκευάσουν τη δήλωση, ή να αφήσουν το θέμα να εκτονωθεί…

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ