Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Στον Ανακριτή ένας 21χρονος για τον τραυματισμό της 19χρονης από φωτοβολίδα 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αγρίνιο: Στον Ανακριτή ένας 21χρονος για τον τραυματισμό της 19χρονης από φωτοβολίδα 

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός 21χρονου ασκήθηκε για την υπόθεση τραυματισμού της 19χρονης Μαρίας από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια  των επεισοδίων της 18ης Σεπτεμβρίου στην πορεία για την Επέτειο Μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και γενετικό υλικό φαινέται πως «δείχνουν» τον συγκεκριμένο δράστη πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό με την αυτοσχέδια φωτοβολίδα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει ήδη σταλεί κλήση από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, όταν  άτομα με κουκούλες ξεκίνησαν πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς και μια φωτοβολίδα  χτύπησε στο πρόσωπο την κοπέλα που καθόταν στην κεντρική πλατεία.

Έπειτα από μία ταλαιπωρία που υπέστη και εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη η 19χρονη Μαρία αναρρώνει πλέον στο σπίτι της ενώ- σύμφωνα με τα όσα έχει πει η οικογένειά της- αναμένεται να κατατεθεί αγωγή κατά του δημοσίου και των αρχών για τις ευθύνες που φέρουν  για τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας .

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ