Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αγρότες έτοιμοι για όλα! Θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αγρότες έτοιμοι για όλα! Θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους;

Συνάντηση με την κυβέρνηση ζητούν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, μετά την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποίησαν στη Νίκαια. Την ίδια στιγμή, δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω καθώς δήλωσαν έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα, μετά από αυτό το τελεσίγραφο των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης έσπευσε να τους καλέσει σε διάλογο την Τετάρτη.

“Είναι ζήτημα επιβίωσης”

«Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση όπου θα θέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση των μπλόκων θα πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων γιατί για εμάς είναι ζήτημα επιβίωσης», είπε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Αραχωβίτη, ο οποίος, σε δήλωση του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι «στα πλαίσια του διαρκούς διαλόγου που έχουμε με τους αγρότες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καλεί την Επιτροπή των Μπλόκων την Τετάρτη το μεσημέρι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, για συζήτηση επί των αιτημάτων που έχουν τεθεί και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί» και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι ο διαρκής διάλογος επιλύει τα προβλήματα, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα και μια σειρά αιτημάτων που έχει επιλυθεί».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ