Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Απειλούν την έγκλειστη μάνα που εγκατέλειψε το μωρό της και πέθανε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απειλούν την έγκλειστη μάνα που εγκατέλειψε το μωρό της και πέθανε

Απειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχεται από συγκρατούμενές της στη φυλακή η 30χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πριν από περίπου δύο μήνες εγκατέλειψε  μόνο του στο διαμέρισμα της στη Βάρκιζα το μόλις 13 μηνών κοριτσάκι της με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό, όταν ξέσπασε πυρκαγιά.

«Ζω ένα μαρτύριο. Με το που ήρθα εδώ άρχισαν να μου επιτίθενται. Δεν ξέρω πού να πάω. Μου λένε θα με χτυπήσουν, θα με σκοτώσουν, λες και έχω κάνει φόνο. Κάθε μέρα δικάζομαι και ξαναδικάζομαι εδώ μέσα», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαζί Σου» η 30χρονη, που μεταφέρθηκε πρόσφατα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Όπως είπε η κατηγορούμενη μητέρα, ζει καθημερινά ένα μαρτύριο, που έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιβαρυμένη από τα τραγικά γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου ψυχολογία της .

Aρνείται τα λάβει τη φαρμακευτική αγωγή

“Εγώ έχω τη συνείδησή μου να με δικάζει κάθε μέρα. Δε χρειάζομαι άλλο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όμως. Θέλω να φέρω τον χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορώ», λέει η κατηγορούμενη ενώ αρνείται τα λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που της έχουν δώσει οι ψυχίατροι που την παρακολουθούν στη φυλακή .

«Φοβάμαι. Τα φάρμακα αυτά με χαλαρώνουν. Θα με πάρει ο ύπνος και θα με σκοτώσουν» αναφέρει και υποστηρίζει πως οι συγκρατούμενές της την αντιμετωπίζουν «σαν να είναι τέρας». Τη μοιραία ημέρα που το άτυχο κοριτσάκι βρήκε φρικτό θάνατο όταν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του τυλίχτηκε στις φλόγες, η 30χρονη το είχε αφήσει μόνο του για ώρες, δένοντάς το στο καρεκλάκι του, προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ