Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Από σήμερα σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Από σήμερα σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Από σήμερα θα τεθούν σε εφαρμογή οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος για την επέτειο της 17η Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17-11-2018, ανήμερα της 45ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και η ημέρα της πορείας. Μάλιστα θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Ανήμερα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια σε μία προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να αποφευχθούν επεισόδια.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται πως θα μείνουν κλειστές και οι Σχολές του Πολυτεχνείου.

Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς

Σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ