Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Βασίλης Σπανάκης: Η επιτυχία σας μας κάνει περήφανους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βασίλης Σπανάκης: Η επιτυχία σας μας κάνει περήφανους

Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης βράβευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πάνω από 100 επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια, παιδιά μελών του Συλλόγου Εφοριακών.

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, γνωστοί ακαδημαϊκοί μίλησαν με τους νέους επιστήμονες για τις προοπτικές που ανοίγονται με την επιτυχία τους. Νέοι φοιτητές είχαν την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για θέματα που θα τους απασχολήσουν στο μέλλον.

Ο κ. Σπανάκης κάλεσε τους φοιτητές να ασχοληθούν με τα κοινά, να προβληματιστούν, να αγωνιστούν για το μέλλον και να διεκδικήσουν αυτά που αξίζει η πατρίδα μας και η ιστορία της Ελλάδος. Τους παρότρυνε να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους και να αναπτύξουν μία πολύπλευρη δραστηριότητα.

Συνεχάρη τους γονείς τους και κάλεσε τους φοιτητές να επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία τις Δημόσιες Υπηρεσίες, ενώ τους ζήτησε να αγαπήσουν τον Δημόσιο Τομέα όπως τον αγάπησαν και τον υπηρετούν καθημερινά και στην πρώτη γραμμή οι γονείς τους.

Κλείνοντας, είπε ότι “ο Εφοριακός Κλάδος επιβραβεύει την επιμέλεια σας και την επιτυχία σας η οποία έκανε περήφανους τόσο τους γονείς σας όσο και όλους μας”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ