Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Βεντέτα με… μαγκούρες στην Κρήτη 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βεντέτα με… μαγκούρες στην Κρήτη 

Η άγρια επίθεση με …μαγκούρες που είχαν δεχτεί πριν από πέντε χρόνια δύο αδέλφια, στο Καλαμάκι του δήμου Φαιστού στην Κρήτη φέρνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τέσσερα μέλη μίας οικογένειας από τη Μεσσαρά ο οποίοι φέρονται ότι τους είχαν στήσει ενέδρα, στο δρόμο για το χωριό τους.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι, συγγενείς όλοι μεταξύ τους, έχουν αναγνωριστεί από τα δύο αδέλφια ότι ήταν εκείνοι που τους ξυλοκόπησαν άγρια, την ώρα που επέστρεφαν από το ποιμνιοστάσιό τους.

Άρχισαν να τους κτυπούν με μανία

Οι τέσσερεις άνδρες, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, τους περίμεναν  μέσα σε ΙΧ και αφού τους έκλεισαν το δρόμο, πετάχτηκαν μπροστά  τους με τις μαγκούρες ανά χείρας. Άρχισαν να τους κτυπούν, όπως αναφέρει το βούλευμα, με μανία, σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Τους παράτησαν μόνο όταν έπεσε αιμόφυρτος ο ένας αδελφός ενώ ο άλλος προσπαθούσε να καλέσει τηλεφωνικά σε βοήθεια.

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο  Βενιζέλειο Νοσοκομείο,  όπου ο ένας ο οποίος ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, χρειάστηκε να παραμείνει στην Εντατική αφού έφερε  βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με όσα είπαν τα δύο θύματα της επίθεσης στους αστυνομικούς οι κατηγορούμενοι ήθελαν να τους εκφοβίσουν προκειμένου να αποσύρουν τη μήνυση που είχαν καταθέσει σε βάρος τους. Αιτία, τα πρόβατα  που είχαν σφάξει από το κοπάδι τους οι τέσσερις άνδρες, στο παρελθόν.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν  ότι είχαν την παραμικρή συμμετοχή στο επεισόδιο, επικαλούμενοι ο καθένας και διαφορετικό άλλοθι.  Άλλος ισχυρίστηκε ότι ήταν  στο ποιμνιοστάσιο, άλλος στο καφενείο, άλλος στον οδοντίατρο και άλλος στο σπίτι του όπου έκανε τραπέζι σε φίλους.

Η υπόθεση που έχει πάρει τα χαρακτηριστικά «βεντέτας» έχει διακοπεί για τις 30 Οκτωβρίου.  Η διεξαγωγή της πάντως προκαλεί «πονοκέφαλο» στους αστυνομικούς που φοβούνται επεισόδια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ