Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Βροχή οι καταγγελίες Κοέν κατά του Ντόναλντ Τραμπ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βροχή οι καταγγελίες Κοέν κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Στη… γωνία περιμένουν οι Δημοκρατικοί τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την προχθεσινή δημόσια κατάθεση του πρώην προσωπικού δικηγόρου Μάικλ Κοέν ενώπιον της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρυθμίσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην οποία οι εκρηκτικές καταγγελίες κατά του προέδρου έπεφταν «βροχή»! Όπως έγραφε χθες το «Politico», οι Δημοκρατικοί περιμένουν την έκθεση του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μίλερ, για να κινηθούν κατά του Τραμπ.

Στη δημόσια κατάθεσή του, ο Κοέν ανέφερε τα ονόματα πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντος Τραμπ, στα ενήλικα παιδιά του Αμερικανού προέδρου, τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και την Ιβάνκα Τραμπ, στα στελέχη διοίκησης των επιχειρήσεων Τραμπ, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αμερικανού προέδρου, στον πρώτο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, αλλά και στη νομική ομάδα του, γεγονός που δεν αποκλείεται να τους βάλει σε νομικές περιπέτειες στο άμεσο μέλλον.

Δεν θα παραδώσει «ειρηνικά» τον έλεγχο του Λευκού Οίκου

Προς το τέλος της κατάθεσής του ο Κοέν εξέφρασε φόβους ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων δεν θα παραδώσει «ειρηνικά» τον έλεγχο του Λευκού Οίκου στον διάδοχό του, αν ηττηθεί στις εκλογές του 2020. Χθες, ο Κοέν κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου που ερευνά τη φερόμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σχολιάζοντας την κατάθεση Κοέν, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο πρώην δικηγόρος του «είπε πολλά ψέματα», αλλά και μια αλήθεια: Ότι δεν υπήρχε σύμπραξη της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ