Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης για Novartis: Eιδικό δικαστήριο για όσους έστησαν την σκευωρία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γεωργιάδης για Novartis: Eιδικό δικαστήριο για όσους έστησαν την σκευωρία

Ειδικό δικαστήριο για πρώην υπουργούς που “έστησαν την σκευωρία της Novartis” με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας προανήγγειλε o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Για τους 4 πολιτικούς, για τους οποίους οι υποθέσεις πήγαν στο αρχείο, υπάρχουν αποδεδειγμένα ψευδομάρτυρες. Στην εξεταστική επιτροπή θα φύγει η κουκούλα από πάνω τους και θα αναγκαστούν να πουν ποιος τους έβαλε να πουν ψέματα και γιατί τα είπαν.

Οι μόνοι που έχουν πολιτικό συμφέρον είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Η ωφέλεια θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν η σκευωρία δεν κατέληγε σε φιάσκο. Θα τους βρούμε αυτούς που το έστησαν και θα πάνε στο ειδικό δικαστήριο αν είναι πρώην υπουργοί. Το αδίκημα είναι εσχάτη προδοσία που προβλέπει ισόβια κάθειρξη. Αν είναι άλλα πρόσωπα θα πάνε στην τακτική δικαιοσύνη. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Ανδρέα Λοβέρδο που ήταν ένα εξαιρετικός υπουργός Υγείας που με τη δημιουργία του ΕΟΠΠΥ και το συνολικό έργο του μας γλίτωσε από μισό ΕΝΦΙΑ το χρόνο.

Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Novartis δεν έδωσε λεφτά σε κανέναν από τους δέκα τους οποίους σπίλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ