Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Γιαννόπουλος: Η μητέρα «κάλυπτε» τον ιερέα που βίαζε την κόρη της (Video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γιαννόπουλος: Η μητέρα «κάλυπτε» τον ιερέα που βίαζε την κόρη της (Video)

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον ιερέα – τέρας ο οποίος βίαζε ένα 12χρονο κορίτσι σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το χαμόγελο του Παιδιού» στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», «η 12χρονη ήρθε στο χώρο μας με εισαγγελική εντολή και εκμυστηρεύτηκε σε κάποια παιδαγωγό τα όσα βίωνε». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, αμέσως έγινε καταγγελία στην εισαγγελέα και ακολούθησε η νόμιμη διαδικασία.

«Κανένας δεν το πίστευε το παιδί. Ερχόταν η μητέρα με δικηγόρο για να αλλάξει την κατάθεσή της το παιδί» αποκαλύπτει ο κ. Γιαννόπουλος, εξηγώντας πώς η μητέρα προσπαθούσε να αποτρέψει την 12χρονη να πει την αλήθεια. Τελικά, η μητέρα παραδέχθηκε τα όσα γνώριζε και έτσι η ταλαιπωρία του παιδιού, που διήρκησε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, από τη στιγμή της αποκάλυψης, έλαβε τέλος.

Ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12χρονο κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών. Χτυπούσε, μάλιστα, βάναυσα την ανήλικη όταν αντιδρούσε… Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε την περασμένη Τρίτη, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ