Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ο Ζακ Κωστόπουλος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ο Ζακ Κωστόπουλος

Καθαρές βγήκαν από ναρκωτικές ουσίες οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου. Τη μέρα που έπεσε νεκρός μπροστά από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, το μόνο που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν λίγο αλκοόλ και ουσία που περιέχεται σε κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Συγκεκριμένα, στα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με το popaganda.gr, αναφέρεται ότι στην αναζήτηση για ναρκωτικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και στις πέντε κατηγορίες: Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεθαμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίνες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες.

Οι τοξικολογικές ήταν «θετικές» μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Για τους οικείους του Ζακ Κωστόπουλου, όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας στο dikastiko.gr, τα αποτελέσματα της ιστολογικής ήταν αναμενόμενα, ενώ περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης,  η οποία αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ