Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για δικαστές και εισαγγελείς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για δικαστές και εισαγγελείς

Η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς  σε συνεργασία με το Φινλαδικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο HAUS και την Υπηρεσία Στήριξης Ευρωπαϊκών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SRSS), διοργανώνει κύκλο διήμερων εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται στους δικαστικούς  και εισαγγελικούς  λειτουργούς.

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα σε 12 εφετειακές πόλεις και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το έργο των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, μέσω ανταλλαγής θεωρητικών και νομολογιακών απόψεων, μελέτης περιπτώσεων καθώς και μεταφοράς καλών πρακτικών στη βάση ευρωπαϊκών υποθέσεων και ευρωπαϊκής συγκριτικής αξιολόγησης.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τoυ ΣΔΟΕ (Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92 Αθήνα, Ισόγειο) από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 16.30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα σεμινάρια και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς:  www.gsac.gov.gr.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ