Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δικηγόρος οικ. Λαγούδη: Οι αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικηγόρος οικ. Λαγούδη: Οι αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης

Στην αποκάλυψη πως οι αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις από επίσημα χείλη, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Το συγκλονιστικό στοιχείο που αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος αφορά το κινητό της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας το οποίο, αν και δεν έχει βρεθεί εδώ και έναν χρόνο, ωστόσο φέρεται να εξέπεμψε σήμα από το σπίτι ενός εκ των ανθρώπων που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών και διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Ταουξή, οι ύποπτοι δεν ελέγχονται μόνο για τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση από την πλευρά της οικογένειας της αδικοχαμένης χήρας, ο Βασίλης Ταουξής μίλησε για δολοφονία της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις 8 Ιανουαρίου 2018.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ