Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εκδήλωση της Α.Δ.Α.Ε για το απόρρητο των επικοινωνιών και την ασφάλεια στο διαδίκτυο 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκδήλωση της Α.Δ.Α.Ε για το απόρρητο των επικοινωνιών και την ασφάλεια στο διαδίκτυο 

Το δικαίωμα στο απόρρητο των επικοινωνιών και η ασφάλεια στο διαδίκτυο είμαι το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών στο χώρο του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 Δ. Μόσχα) τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, από τις 11:00 έως τις 13:00.

Στην εκδήλωση με θέμα «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»  θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, μαθητών Λυκείων δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων και σπουδαστών, σχετικά με το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στο απόρρητο των επικοινωνιών και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μήνα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ, Μιχάλης Σακκάς και ο επικεφαλής Μονάδας Ασφαλών Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA), Δημοσθένης Οικονόμου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει με ομιλία εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (SaferInternet4kids), καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας, η οποία διακρίθηκε στον πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (European Cybersecurity Challenge).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ